Mehmet Şen
SİYASET YAŞAM VE İLETİŞİM

Evet Hayatımızın her alanında olan önce Yaşam ve insanın kendi kararına göre olan siyaset ve Bunların toplam bir Bütün olan iletişimdir. İletişim Denince hayatımızın her alanın da yer alır. Ailede iletişim,Dostlar arasında konuşmalar bu da iletişim Siyasette görüşmeler konuşmalarda bu da bir iletişimdir.

İnsanlar yada toplum olarak ne kadar iletişim kurabiliyoruz. Bir insanın karşısına geçip ne kadar konuşabiliyoruz yada bir siyasetçi olarak siyaset zamanı seçmenin yanına uğrayıp bir daha uğramayanlardan olup,seçimden seçime uğrayıp  onlardan fırça yemesimidir. Ya da Bir Bürokrat yada Bir Müdürün yanına vatandaşın çıkmak istemesi ve alt personel yada ona bakan sekreterinden de yedi azar mı yada ilgilenir gibi yapım Telefonu alıp bir  daha hiç aramamak mı ? o da tartışılır.

Ancak insanlar da iletişim ve dioloğ eksikliği gün geçtikçe arttığı belli oluyor ve Bazen de net bir şekilde ortaya koyuyor .

Örneğin 1992 yılından beri yapmış olduğu Gazetecilik mesleği ve meslekte gördüğüm çeşitli hadiseler Ben  ailemi de bu meslekten geçindirdim. 1992 den Bu yana ben nice siyaset ve siyesetçiler  gördüm  bir tanesinin Tekirdağ yerel medyasını alıp Arkadaşlar gelin bir Ankara’ya dediğin duymadım görmedim yalansa yalan diyelim mi!

Belki siyaset Tarihinde Tekirdağ İlimiz için  çok önemli iki farklı siyasette olan AK Partide Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanımız Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Tekirdağ’mızı her yönde adını iyi duyuran ve  ilimizin gururu ne olursa olsa ilimizin Yetiştirdiği siyasetçilerdendir.

Gelelim iletişim nerde Başlıyor Bu sene Süleyman Paşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Başkanın Tekirdağ yerel Medyasını Ankara’ya götürmesi özellikle Cumhuriyetimizin 98.Yılında Ankara’da Anıt kabir de kutlanması ve program gereği Meclis Başkanımız tarafından verilen yemek tüm Tekirdağ yerel Medyası tarafından olumlu karşılandı.ve Yemekte Meclis Başkanımıza her türden siyasi yerel ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gazeteciler olarak aldığımız bilgilerde bana göre iletişimin ne kadar önemli olduğunu şahsım olarak gördüm.Ben Meclis Başkanım Mustafa Şentop ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksele Teşekkür ediyorum şahsım adına iletişimin önemli yeri bu Esas olan da siyasette yorum yada bir şeyler öğrenmek istersen, fikir sahibi olmadan tartışamazsınız konular hakkında diyorum.

Evet Meclis Başkanımız Mustafa Şentop’un Başlattığı bu güzel iletişim hareketini , Aynı Hareketleri şahsen Partilerden CHP,İYİ PARTİ ve AK PARTİ’den bekliyorum 2022 de seçimden Bahsediliyor.

Siyasi Partiler gelip son 2 yada 3 ayda mı gelip anlatıcaklar  yaptıkları çalışmaları bence yerelde Başlanmalı aynı yerel kalkınma hamlesi gibi diyorum.

Unutmayalım Yerel de Medya İktidar Yapamaz Ama koltuklar dan indirmesini bilir bu geçmiş ve geleçek siyasetlerde de görüldü.

Görülecektir iletim her alanda önemli insan hayatı yaşam siyasette nereye çekerseniz konuşmak dinlemek anlamak aklınıza ne gelirse diyorum Bol iletişimli günler diyorum.

Yayınlanma Tarihi : 2021-11-1 23:33:49
Okunma Sayısı : 1501
fhgfh

Mehmet Şen Diğer Yazıları