Mehmet Şen
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIM KAMU OYUNA AÇIKLA AK PARTİNİN BÜYÜKŞEHRİN YATIRIMINDA ENGELLEDİKLERİ KONULARI

Tekirdağ Büyük Belediye Başkanlığı Alt Yapı üst Yapı Yatırımları derken Birde Devlettin Eğitim Konusunda Hükümetin Yapması Gereken okul Yatırımları Konusunda 1 1 ilçeye Gerek Okul Gerek spor solonu Yapan Kim Tabi ki CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Alnının akıyla da Tamamladı. Ak Parti Olarak Yereli Eleştiri Yaparken Neden Kalkıp Belediyenin Okul Yatırımları konusunda Kamu oyuna Belediye Yatırımlar Konusunda ilimize Güzel Bir şeyler Yaptı demiyorsunuz.

Peki Sevgili Büyükşehir Beledi Başkanı Kadir Albayrak Başkanım Büyükşehir Meclisini Takip eden Biri Olarak Bazen Ak Parti Büyükşehir Belediyemizin Yatırımlarını Engelliyorlar diyorsunuz. Bazen Mecliste Çıkan kamuoyuna Açıklayın Herkes Bilsin Ak Parti sabah Aksam Yerel Yönetimleri eleştiriyor mu Eleştiriyor. Sizde Çıkın Basın Önüne Ben Dört Yıl İçinde Halka Belediye Yatırımlarım vardı. Âmâ Beni iktidar Kanadı engelledi ve Hangi Konularsa açıklayın Halkımız Bilsin değilmi !

Geçenlerde Çerkezköy Kent orman Park 1.Etap açılışında Başkan Vahap Akay nededi. Beni Engellediler istediklerimi İktidar Kanadı vermedi. Vermemekle Ne olurHalk Cezalandırılır.Halkımız Bence Cezalandırılmamalı dır Varsa Bir şey Konular çıkıp Anlatılmalı Halkımız Karar vermelidir. Örnek Yapılan ve İnşaat Devam ederken Büyükşehir Binası neden durdu? Neden sonra Başlatıldı. Sepep Neydi Durmasının ve Birçok Konular Bunları sizler Biliyorsunuz. Eleştiri yaparken Birazda Yapılan Belediyenin Olumlu Olan Yönleri de kalkıp İktidar Partisi tarafından Taktir edilmeli Bence değilmi saygılarımla.

NEREDE İKTİDARIN YERELDE YATIRIMLARI

Yerel seçimlerin Üzerinden 4 yıl geçti. Bu süreçten sonra da Yerel seçimlerin Yapılmasına da 1 yıl dan az bir süre kaldı. Bu 4 yıl İçin CHP’li Belediyeler ellerinden geldiği Kadarıyla Bir şeyler Yapmaya çalıştılar. Hatalar var mı? Vardır ? Ya Ülkeyi Yönetenlerin Hataları var mı Onlarından vardır . Ama Yerelde Bir şey eleştirilirken Biraz da eli vicdana koymak gerekmez mi ? Bir kere Tekirdağ Halkına Hükümet sormadan 1 gecede Köyler Kapanıp Büyükşehir Yapılmadı mı ? Yapıldı. Sonra Yerel Yönetim Görev alan Başkan Alt Yapısı Bir yandan Büyükşehrin Birimlerin Kurulması için uğraşılması Bir Yan dan uğraşıldı. Sadece CHP’li Belediye değil Hangi Parti Gelseydi. Uğraşacaktı Alt yapıyla uğraşmak istemeyenler Yağmurdan sonra Bazı köklü Büyük Şehir Belediyelerin Her Yağmurdan sonra hallerini Görmüyor muyuz?
Ak Parti İl Yöneticileri sahaları ı boş bulduklarını sanıp sürekli sallayıp duruyor. Elle Tutulur Yerelde İktidarın Yatırımı Yok Nerede Tekirdağ verilen söz Futbol stadı. Yok Yatırım sadece Yöneticiler her fırsatta yerel yönetimleri en ağır biçimde eleştirmekten de geri kalmıyor. CHP’li Büyükşehir Belediyesini Koltuğa Oturduğundan Bu yana Takip ediyor. Kendileri Birşeyler Yapmaya çalışıyor. Peki Ak Parti Yöneticileri siyaset Bir kenara Bırakıp Başkanın vatandaş olarak kapısını çalıp, Ya Albayrak ,sen 4 Yılda neler Yaptın diye Bilgi Yada Brifing istediniz mi? Hayır Ya da sizleri Açılışlara Yada Temel Atmalara Davet etmelerine rahmen sizlerden Meclis Üyesi yada yöneticilerden katılan oldu mu Yok? Ben hepsini görüyor ve izliyorum? Neden Çünkü Ak Parti Belediyesi değil Bence Halka siyasette Parti Değil Vatandaşların Menfaatleri Ön Planda olmalıdır. Belki belediyeler, yani yerel yönetimler hizmette yavaş kalmış olabilirler.

Hiç bi devlet Yatırımlarında Aksaklık olmuyor mu ? oluyor ! Ak Parti Yönetimi ve İl Başkanı Neden Şehir hastanesinin daha erken yapılamadığının açıklamasını yapmıyorsun. Naip Barajı’nı neden halen TESKİ’ye devir etmediğinizi söylemiyorsunuz .Yada Tekirdağın Yarayan Kanası Kültür Merkezi İnşaatın Bitmesi gece Kaldığını , Yada Herkesçe ölüm Yolu olarak Bilinen Hayrabolu-Süleyman paşa yolunun neden bu kadar geciktiğini ve onlarca insanın ölümüne neden olan kazaların olduğunu ve hatta üç yılda bitirilecek yol için ayrılan ödenek ile bu yolun ancak 20 yılda tamamlanabileceğini söylemiyorsunuz?

Sürekli yerel yönetime saldırmasının altında iki neden olabilir. Birincisi 12-0’ın halen içlerine sindirememiş olmaları olabilir mi acaba ?
 

Yayınlanma Tarihi : 2018-06-04 13:45:15
Okunma Sayısı : 1223
fhgfh

Mehmet Şen Diğer Yazıları