KÜLTÜR VE SANAT AKADEMİSİ YAZ ATÖLYELERİSONA ERDİ

Çerkezköy Belediyesi Bilim, Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyelerinde Yaz Dönemi kursları Kartal Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

Bilim, Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyelerine katılan kursiyerlerimiz için Kartal Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Daha sonra tüm katılımcılara eğitmenlerimiz tarafından sertifikaları takdim edildi. Etkinlik süresince çocuklar, animatörler eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler. Çeşitli ikramların da bulunulduğu programımız, sihirbaz gösterileri ile sona erdi.

KURSLARIMIZ 8 TEMMUZ’DA BAŞLADI

Bilim, Kültür ve Sanat Akademisi Çocuk ve Yetişkin Atölyeleri dönem sonu etkinliklerine Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Memiş de katıldı. Çocuklarla ve velilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımızın yaratıcılıklarını keşfettikleri, el becerilerini geliştirdikleri ve sosyalleşe imkanı buldukları kurslarımız 8 Temmuz Pazartesi günü başladı ve 9 Ağustos Cuma günü sona erdi. Kızılpınar Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi, Veliköy Ek Hizmet Binası ve Tepe Çocuk Akademisi’nde olmak üzere üç farklı noktada açtığımız Okul Öncesi Oyun Grubu Yaz Atölyemiz için 228 kursiyerimiz katıldı.

KURSLARIMIZA TOPLAM 1080 KURSİYERİMİZ KATILDI

Ayrıca Deney Atölyesi, Speaking Club, E4C (English ForChildren), Ritim Atölyesi, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, P4C (Çocuklar in Felsefe), Hızlı Okuma, Resim Atölyesi, Yaratıcı Yazarlık branşlarında açtığımız Bilim, Kültür ve Sanat Atölyelerine de 450 kursiyerimiz katılım sağladı. Ebeveynler için Deney Atölyesi, Speaking Club, Edebiyat Okumaları, Öğretmenler İçin Deney Uygulamaları, Etkili Ebeveyn Olmak branşlarında açılan Yetişkin Atölyeleri ve Çalışma Gruplarınıise 65 kursiyerimiz başarıyla tamamladı. Bu yıl toplam 16 farklı branşta açtığımız Çocuk ve Yetişkin Atölyelerimizde toplam 1080 kursiyerimizle dolu dolu bir dönemi daha geride bıraktık” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ AKAY TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanımız Akay, “Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde hem çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin yaz tatillerinde keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini hem de yaratıcılıklarını keşfetmelerini, el becerilerini geliştirerek sosyalleşmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gün itibari ile sona eren kurslarımızı başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, eğitmenlerimize ve kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Yayınlanma Tarihi : 2024-8-13 23:47:25
Okunma Sayısı : 151
fhgfh