TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YOGA DERSLERİ BAŞLADI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE YOGA DERSLERİ BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla yoga derslerini başlattı. 12 Şubat’ta başlatılan etkinlikler, Süleymanpaşa Atatürk Mahallesi’nde bulunanBüyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki Hasan Ali Yücel Salonu’nda her çarşamba düzenlenecek.

Aliye Yorulmaz Balbay’ın eğitmenliğinde gerçekleşen derslere katılımda herhangi bir kontenjan sınırlaması bulunmuyor. Ücretsiz olarak sunulan etkinlik, her çarşamba 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılacak kişilerin yanlarında matlarını getirmeleri yeterli olacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi spora ve sağlıklı yaşama verdiği desteği sürdürüyor ve tüm yurttaşları yoga derslerine katılmaya davet ediyor.

 

Yayınlanma Tarihi : 2025-2-13 20:28:32
Okunma Sayısı : 123
uuyuy