İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı, İl Kongresinde yeniden adaylığını açıkladı

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı, gerçekleştirilen toplantıda önemli mesajlar verdi ve yaklaşan il kongresi öncesinde yeniden aday olacağını açıkladı.
Toplantıya Genel İdare Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, parti teşkilat mensupları ve basın temsilcileri katıldı. Programın açılışında konuşan İl Başkanı, “Sayın GİK üyelerim, Sayın İlçe Başkanlarım, İYİ Parti’nin değerli teşkilat mensupları, basınımızın güzide temsilcileri, hanımefendiler, beyefendiler; hoş geldiniz, sefalar getirdiniz,” diyerek konukları selamladı.
“Bireysel silahlanma tehlikeli boyutlara ulaştı”
Konuşmasının başında Malkara’da yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Rıdvan isimli vatandaş için başsağlığı dileyen Başkan, bireysel silahlanmanın geldiği tehlikeli noktaya dikkat çekti:
> “İllegal yollardan silah edinme rakamları ülkemizde maalesef tavan yapmış durumda. Bireysel silahlanma ile ilgili bir an önce gerekli önlemler alınmalıdır.”
“İYİ Parti cesurların eseridir”
İYİ Parti’nin kuruluş sürecine değinen Başkan, “Sekiz yıl önce bu ülkenin cesur insanları baskıya, tehdide ve umutsuzluğa rağmen ‘ben varım’ diyerek İYİ Parti’yi kurdu,” ifadelerini kullandı.
Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’e cesareti, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’na ise kararlılığı için teşekkür etti.
“Teşkilatlarımız birlik içinde dimdik ayakta kaldı”
Göreve geldikleri günden bu yana geçen süreçte teşkilatların büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Başkan, deprem felaketi, genel seçimler ve yerel seçimler sürecinde partililerin gösterdiği dayanışmaya dikkat çekti:
> “Teşkilatlarımız partimize vekil kazandırmak için tüm gücüyle çalıştı. Yerel seçimlerde milletimizin iradesine sahip çıktı, dimdik ayakta kaldı.”
“Bu düzen yandaş olanı ödüllendiriyor”
Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan Başkan, şu ifadeleri kullandı:
> “Millet yorgun, umutlar kırgın. Bu düzen yakını olanı, yandaş olanı ödüllendiriyor. Ama biz bu düzene razı olmadık, olmayacağız. Çünkü biz Türkiye’nin susmayan sesi ve Cumhuriyetin bekçisiyiz.”
“İYİ Parti tek gerçek muhalefet partisidir”
Partisinin Atatürk ilke ve değerlerinden taviz vermeden yoluna devam ettiğini belirten Başkan, “İYİ Parti çözüm üreten, vizyon yaratan tek muhalefet partisidir. Günlük oy kaygıları, şirin gözükme çabaları partimizin gündeminde asla olmamıştır,” dedi.
“İl kongresinde yeniden adayım”
Konuşmasının sonunda partililere seslenen Başkan, yeniden aday olduğunu şu sözlerle açıkladı:
> “Genel Başkanım Sayın Müsavat Dervişoğlu Türk siyasetinin yüz akıdır, ülkenin gerçeklerini haykıran tek liderdir. Bu memleket için, bu millet için, bu vatan için and içiyor, il kongresinde yeniden aday olacağımı ilan ediyorum. Adaylığım; partimizin Türkiye’de hak ettiği güçlü rolü Tekirdağ’da da göstermek için kararlı bir adımdır. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Okunma Sayısı : 480













