Ergene Belediyesi Yaz Futbol Kursu Tamamlandı: Geleceğin Futbolcularına Sertifikaları Müge Başkan’dan

Ergene Belediyesinin Yaz Kursları kapsamında düzenlediği Yaz Futbol Kursu başarıyla tamamlandı. Kursa katılan geleceğin futbolcularına katılım sertifikaları ve madalyaları, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak tarafından takdim edildi. Başkan Topak, kursun sonunda düzenlenen törende çocuklarla bir araya gelerek, onların mutluluğunu paylaştı.

Başkan Müge Yıldız Topak, çocukların gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, bu tür kursların onların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağladığını vurguladı. Yaz Futbol Kursu boyunca çocukların gösterdiği azim ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Topak, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmekten gurur duyduklarını ifade etti.

Yaz Futbol Kursu’na katılan çocuklar, hem eğlenerek hem de öğrenerek keyifli bir yaz geçirdiler. Belediye bünyesinde görevli ve alanında uzman olan antrenörler eşliğinde futbolun temel tekniklerini ve takım ruhunu öğrenen çocuklar, yeteneklerini geliştirirken yeni arkadaşlıklar da edindiler. Kurs süresince çocukların futbol becerileri yanı sıra disiplin ve spor ahlakı konularında da eğitim aldıkları belirtildi. Çocuklara seslenen Başkan Müge Yıldız Topak: “Atamızın bir sözü var çocuklar, onu unutmayın. Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim, der. Sizler de bu cümleyi benimseyip yolunuza öyle devam edeceksiniz.” dedi.

Ayrıca Başkan Topak, törende yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yaz Futbol Kursu gibi etkinliklerle onların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamak bizler için büyük bir mutluluk.” dedi. Ayrıca, kursun başarıyla tamamlanmasında emeği geçen antrenörlere ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Çocuklar, sertifikalarını ve madalyalarını alırken büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. Veliler de çocuklarının bu gurur dolu anlarını paylaştılar. Kursa katılan çocukların velileri, Ergene Belediyesi’nin bu tür etkinliklerle çocuklarının gelişimine katkıda bulunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yayınlanma Tarihi : 2024-8-17 12:32:40
Okunma Sayısı : 151
fhgfh